joi, 5 iulie 2018

Miercurea fara cuvinte (3)


4 comentarii:

 1. O Doamne ce dor imi este de vremurile astea! Hmmm cand jucam Para, in fata blocului cu copiii vecini. A trecut si vremea cand fetitele mele erau de varsta fetitei tale... Asta e sensul vietii, n-avem cum schimba nimic, doar savura fiecare clipa din fiecare zi!
  Happy WW, Carmen draga!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E minunat acest moment si nu l-am ratat. Cam rar avem sotronul la indemana. Mandra fata mea ca stie sa faca cifrele. Fireste ca eu am incurajat-o un piculet.
   Happy WW!

   Ștergere
 2. Sotron.... cand eram mici si nu aveam creta, rupeam frunze din gardul verde si desenam. Uneori aveam noroc si gaseam o caramida ;)) o spargeam si apoi o ascundeam bine, pentru alte dati, impartind bucatelele intre noi, frateste.
  Atunci imparteam si mere verzi, din merii plantati in "colonie" - chiar nu stiu de ce i se spunea asa cartierului nostru, dar suna asa frumos, pe atunci. Sau dude... :P Iar cand merele coapte incepeau sa cada de pe crengile de sus... ce bucurie. :)
  Da... si ne jucam sotron ;).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Frunze de nuc, alea deseneau bine. Dudeele...ce poveste minunata cu dudele... ne majeam pe tricouri de ziceai ca mergem la meci!

   Ștergere

Miercurea fara cuvinte