duminică, 15 octombrie 2023

Postare intarziata

O saptamana destul de grea si plina.
Azi sper sa pot ajunge la magazine sa fac aprovizionarea pentru saptamana viitoare cu papica si ce mai este nevoie.
A fost tare dificil dimineata sa ma trezesc cu trensiunea iar joasa, abia abia ma mobilizez. 
Azi in sfarsit libera sa pot face si ceva treaba prin casa. 
Stiu, Duminica nu se face treaba, e adevarat, dar daca nici azi nu fac cand sunt libera si mai odihnita, cand? Oricum nu fac smotruiala de aia grea, cele uzuale si firesti de la un maturat sters praful, spalat pe hos si putina ordine pana la spalat vase, aragaz si dezinfectat baia... ca la geamuri inca nu am reusit sa mai ajung sa le spal.
In ultima vreme am inceput sa ma uit la filme despre Craciun. 
Da, stiu, in octombrie ma uit la filme de astea... simt nevoia sa ma detasez si asa ca Netflixul e plin de asemenea umpluturi dragute.
A pornit de la o intrebare banala pusa de fi,miu> unde vom pune acum in noua casa bradul? Asta da dilema, nu?

Am inceput postarea de vreo 3 zile cred...dar nu pricep de ce nu reuseam sa o duc la bun sfarsit, asta ca ma apuc sa scriu oin metrou si zic ca la munca o termin, nici pomeneala de asa ceva. 
Cu cata treaba am in ultima vreme la munca nicio sansa de asa ceva. Uneori, nici pagina oficiala de facebook a jobului nu am timp sa o deschid sau uit de ea, pur si simplu. 
M-a absorbit intr-un fel si cercetarea in ultimile 3 zile si alte chestii legate de job. 
Interesant este ca, am gasit brosura legii patrimoniului, prima aparuta si nu e mare diferenta intre ce era atunci si ce e acolo, structura ei difera putin, s-au mai adaugat ici colo cate ceva. 

Am reusit  sa ies si la fotografiat dar din cauza durerii ciudate de sold bazin a trebuit sa ma limitez la cateva cadre. 
Motivata de a cauta urmele locurilor unde a fost clădirile în care a locuit Camil Petrescu am pornit pe cunoscuta și misterioasa Str. Cămpineanu care a suferit modificări semnificative din vremea primului război mondial și al doilea. Comunismul a pus amprenta, apoi după revoluție parca nu mai de recunoscut. 








Am invatat putin sa fac gestionarea banilor de la salariu la salariu, prima luna e cea mai grea deoarece esti obisnuit sa faci fara cap si nu ai nicio grija ca ramai fara. Cum lucrurile s-au schimbat, alimentele s-au scumpit, cred ca ati sesizat scumpirile din primavara pana acum.
Nu am avut cand sa ma ocup si de ghivecele de flori. Am zis ca o sa mai iau cateva floricele dar nu am mai reusit. Inca un cactus dragut. 

Curand termin si articolul, abia astept sa vad cum iese la final, momentan sunt la jumatate cu el. merge greu dar am reusit sa ma mobilizez, ieri am lucrat 6 ore la el aproape.
 Trebuie sa-l predau pana pe 1 noiembrie cel tarziu. 

Intre timp mai calatoresc virtual prin tara, mai exact acolo unde se agata harta in cui.


Pentru alte relaxari:



Bucatareala de la Gina Bradea:


Lectura:



Duminica e ziua mea preferata din saptamana pentru ca e asa o liniste, relaxare, parca se aseaza lucrurile dupa o saptmana grea, incarcata si stresanta.



Un comentariu:

  1. Era cat pe ce sa renunt la comentariu. In ultimul timp tot fac figuri platformele.
    Sa ai spor in ceea ce iti propui. Imi plac linkurile postate dar si imaginile.
    O saptamana despre care sa vorbesti cu bucurie, draga Carmen!❤️😘

    RăspundețiȘtergere

Cartea zilei

 In urma cu 2 ani am cumparat sub impulsul unei stari sau emotii, de la o recomandare sau de la o reclama o carte ce nu am citit-o, doar am ...