marți, 19 septembrie 2023

gospodareli

 Asa cum scriam in postarea anterioara a dat gatitul in mine, cum se zice, sau gospodareala in mine.
Ce-i drept, ma straduiesc sa gatesc sau mai bine zis sa invat sa gatesc dar sa si ma tin de treaba asta. Daca anterior am facut mazarea cu pui si a tinut 2 mese. azi am zis sa incerc si o delicatesa: pulpe la ceaun si nu la tigaie cum am mai facut. 

Asa ca pentru inspiratie am apelat la urmatoarea reteta de pe youtube, acolo ma uit mereu sa invat:


Cimbru am si restul ingredientelor.
Asadar, la treaba!

Ca sa fie mai cu spor, ascultam si un video:



Un comentariu:

  1. In tinerete cineva m-a invatat pui la capac! In cuptorul incins, pe o oala plina cu apa se pune capacul invers si pe el se pun pulpele de pui, peste care am pus mirodenii si le-am uns cu ulei.
    S-au facut incredibil de fragede...
    Spor la gaticeala! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere

Ziua 2, 3,

 Încă avem de mers pana la capătul liniei. Doua zile care aparent seamănă între ele. Acum nu ma mai plâng ca ma lupt cu somnolenta și blegea...