vineri, 8 noiembrie 2019

Weekend mult asteptat

E vineri si tare ma bucur pe de o parte, pe de alta nu ma bucur.


O dimineata aglomerata la metrou, foarte aglomerata. Am ajuns la destinatie cu greu, insa trebuie sa recunosc ca atunci cand ies din metrou uit cu desavarsire multimea de oameni prin care ma strecor.
Pentru ca e vineri, azi e si sarbatoare nu o sa fac mare lucru pe acasa.



 Ma gandesc la vremurile cand aveam alta stare de spirit ca cea de acum, fara griji si fara prea multe probleme.

Incerc sa gasesc lucruri minunate convingatoare sa ma scoata din starea asta de tristete si frustrare. Am momente prea multe de ingrijorare si nu e bine. Ce anume mi-a luat bucuria de veni la serviciu cu entuziasm si ce anume mi-a luat entuziasmul de a face fotografii, de a respira lectura si carti, de merge agale prin parcurile mari si locuri pline de verdeata? 




Sa fiu mai motivata si mai plina de viata. Sa fiu mai increzatoare in propriile puteri. Mai puternica si mai hotarata sa inving frustrarea si tristetea, starea aceea indusa de esec si aceea de dupa constientizarea greselilor facute.



Weekend minunat si plin de speranta!








Un comentariu:

  1. Dumnezeu sa va ajute în toate! E doar o perioada din viata dvs, nu va mai sabotati singura ca de ce nu sunteți într-un fel. Sunteți asa cum puteți acum, acceptați asta. Vor fi și zile în care va veți bucura de parcuri și carti, asa e omul, schimbător. E perfect normal. Nu mai tanjiti sa fiți exact asa, nu acela e șablonul fericirii extreme. Căutați sa vedeți ce este bun în viata dvs acum, poate sănătatea copiilor, alimente pe masa, sunteți sănătoasă sa puteți munci, sunt multe motive sa fim mulțumitori. Fiți liniștită în toate!

    RăspundețiȘtergere

Progresele (5)

 Ziua 5 Draga Eu, Pasi mici zilnic. Continua si azi gimnastica, poate iesi afara dupa amiaza la miscare. Respecta momentul tu cu tine. Pentr...