duminică, 11 august 2019

Ce ma defineste?

    De ceva vreme imi pun des intrebarea ce ma defineste pe mine sau ce ma mai defineste?
Parca mi-am pierdut identitatea. Parca tot ce am facut atatia ani nu ma reprezinta pe mine ci pe fostul sot. Inca nu am reusit sa ies si sa ma rup de acea viata. Am intrat in perioada de regasire. Dar acest lucru e foarte dificil de recuperat.



Daca atatia ani lucruri care nu mi-au placut si le-am facut au persitat si inca persista in viata mea nu am reusit sa le pun capat din cauza influentei puternice avute asupra mea si lipsei de sprijin din partea cuiva. Sigur ca exista o solutie insa e foarte costisitoare pentru mine in acest moment dar asta nu e scuza sa nu misc ceva pentru mine. 

 Sinaia, 2010

Mai intai scrisul este ca o eliberare pentru mine, apoi lucruile marunte din viata pornind de la banalitati si sfarsind cu lucruri complicate.
Apoi cartile si cititul pe care l-am neglijat foarte mult.
Muntii si ale lui frumuseti... si inca mai caut ce am pierdut...
A gasi pasiunile pierdute, a gasi puterea de a le recupera si mai mult a trai acea bucurie de a le face.




Duminica pentru mine este ca o binecuvantare. Ma odihnesc dar si urmaresc lucruri altfel decat pana acum. Mi-am amintit episoade placute din adolescenta mea. Insa, ceva in plus s-a adaugat in viata mea cresterea a doi copii minunati. In postura de mama niciodata nu m-am vazut. Dar am luat si acceptat aceasta postura data de Dumnezeu. Important este ca am reusit sa accept si vad partea minunata in aceasta postura, un rol care la inceput greu am reusit sa-l indeplinesc, insa Dumnezeu mi-a dat putere si forta de a reusi. Si nimic nu e imposibil cand exista afectiune si iubire.


Surse foto:
Arhiva personala. Ultima mea iesire la munte in anul 2010 la Sinaia.

2 comentarii:

  1. Cam de cand intram pe bancile scolii incepem sa fim "slefuiti" si nu neaparat in sensul bun. Incepem sa fim insuficienti si asa ma departe si sa ni se insufle cumva nevoia de a fi pe plac si acceptati. Si de aici...
    Draga mea, iti doresc din tot sufletul sa te regasesti - e greu dar sa stii ca nu esti singura care se afla pe acest drum! Important este ca ai realizat cat esti de departe de tine, unii oameni nici macar nu isi dau seama. :)
    Imbratisari cu drag!
    rux

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga mea.
      E minunat sa simti ca Dumnezeu iti da putere si forta in tot ceea ce faci!
      Imbratisari!

      Ștergere

Jurnalul unei femei simple

   (adus in blogosfera românească de către  Corcodusa ) Astazi, 1 Martie, prima zi din luna si inceputul primaverii, zice lumea din trecut. ...