duminică, 5 mai 2019

Recomandarea de duminica

Fiind duminica, multi dintre noi alegem sa mergem ori la slujba la biserica din apropiere sau la cumparaturi sau lenevim mai mult in pat la televizor sau pe telefon, deschizand internetul. Oricum ar fi duminca sa ne fie zi de relaxare dar in acelasi timp sa nu lasam nicio zi fara sa mai descoperim cate ceva nou.
Dat fiind preocuparile mele din ultimii doi-trei ani orientate spre sfera religioasa, patrimoniala si cultura medievala caut mereu noutati, carti legate de acest subiect. 
Azi am gasit o editura care tipareste carti pe subiecte diverse dina ceasta sfera. Fireste, o editura academica mai aparte se inscrie cea de la Braila, Istros insa azi vorbim de o alta editura care ne ofera lecturi motivationale, religioase si alte subiecte simple, utile si educative.


O diveristate de titluri. Cum este structurat acest site? 
Regasesti usor ceea ce te intereseaza. Pe categori, tematic si pe domenii. Placut si usor de accesat.

Iata o rubrica pe care eu o explorez. Sa speram ca gasesc si ceva sa ma incante, relaxa si autoeduca.

As scrie: nu ai nicio scuza sa spui ca nu ai fost invatat si educat de parinti cand ai accesibilitate, disponibilitate si transparenta la informatii culturale, educative si motivationale! Totul sta in puterea ta si in forta ta de a explora frumosul!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jurnalul emotiilor

  Azi Desi, e abia vineri si pentru multi a inceput vacanta scolara sau concediu. Pentru mine inca nu, mai am o zi de munca. Ziua a fost ori...