marți, 5 februarie 2019

Pretuieste sinceritatea unui om!

Pretuieste sinceritatea unui om. Poate ca, nu poate sa fie altfel construit, poate ca, asa a fost invatat sa fie. Oamenii care mint, isi bat joc de sentimente, te joaca cum vor ei, se joaca cu mintea. Din pacate sunt atat de multi incat ai impresia ca te afli intr-un un camp presarat doar cu maracini si balarii.

Cand dai de astfel de oameni nu trebuie sa te alaturi lor. Nu trebuie sa devii ca ei. Trebuie sa crezi in Dumnezeu si sa intelegi ca undeva exista si cineva asemeni tie. 

Undeva, mai sunt inca oameni cu suflet curat, sincer si bun. Oameni care nu iti impun limite si conditii. Limitarile si conditionarile intr-o relatie sunt cele care fac ca iubirile sa devina otravitoare. Aia nu e iubire. E doar o minciuna.

Relatiile construite pe minciuni nu au durabilitate in timp. Se rup undeva, se destrama fara doar si poate.

Pretuiti inima sincera. Pretuiti sinceritatea, adevarul si bunatatea.
Cel care va scrie zi de zi:  
ce faci, cum te simti azi si cu ce te pot ajuta!.
Acestia sunt oamenii care au cu adevarat bunatate in ei si suflet bun. Oamenii care plang, le pasa si au sentimente. Cei care pleaca dintr-o relatie fara regrete si fara explicatii sunt oameni fara suflet, oamenii car calca peste toti si peste toate.

Cand o despartire doare, doare pentru ca ai iubit acel om. L-ai iubit mai mult decat te-ai iubit pe tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jurnalul unei femei simple

   (adus in blogosfera românească de către  Corcodusa ) Astazi, 1 Martie, prima zi din luna si inceputul primaverii, zice lumea din trecut. ...