vineri, 26 octombrie 2018

Saptamana 4 din octombrie

As scrie ca a fost o saptamana mai blanda cu mine, mai linistita si mai odihnitoare.
Diminetile in care luna ma orbea la trezire nu le-am imortalizat. Frigul care ma trezeste la realitate si ma pune pe treaba. Seri liniste cu copiii. Momente de respiro la job. Rasfat la cumparaturi... si mai pot continua... etc.
A facut sa fie o saptamana mai deosebita pentru mine si sa simt ca viata poate fi traita si in alt ritm.

Am incercat sa fac lucrurile mai cu calm, mai cu blandete si mai ales cu daruire.
Pentru ca se apropie weekend-ul, moment de bucurie pentru unii si pentru altii de tristete, m-am gandit sa incepe demararea proiectului pe care l-am numit: ''reintoarcerea la obiceuri traditionale".



Ideea a pornit de la provocarea pe care am incercat poate cu succes sau nu sa o experimentez de pe blogul Irinei. As putea sa spun ca este o luna din an in care m-am reinventat si m-am regasit pe sine. Starea de spirit e mai blanda si mai optimista. Mi-am recapatat intr-un fel echilibru si increderea. Ma uit in urma la postari si vad cat de mult am evoluat. Ma bucura mult si asa cum spunea cineva intr-un filmulet video daca se vrea se poate, daca se incep cu pasi marunti si corecti se poate. Incredere in propriile forte teface sa fii mai sigur pe tine si iti elimina inconsecventa in actiuni. Te ajuta sa te echilibrezi emotional foarte mult.

citatul care ma defineste in aceasta saptamana:

"A fi liber de frică nu înseamnă că nu îți va mai fi frică niciodată. Înseamnă că ești hotărât să nu mai lași frica să dicteze viața ta și vei face tot ceea ce va trebui să faci, trecând peste teamă." -  de Joyce Meyer


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Progresele (4)

 Hristos a Inviat! Ziua 4 Draga Eu,  Azi fi mai conectata cu cartea si mai putin cu socializarea virtuala. Sigur, fara asta nu merge. Dar in...