miercuri, 2 august 2023

Intrebarea zilei

 Dupa o zi destul de incarcata cu de toate, dar cel mai rau lucru a fost durerea de cap si de burtica, perioada aia a lunii careiti da efectiv tootul peste cap. Pe fondul acestei dureri am participat la prima mea sesiune de obiceiuri, zona dezvoltarii personale dar o seiune cu circuit inchis. 
Ce nu am putut sa imi dau seama inainte sesiunii ca e nevoie sa ai clar motivul pentru care vrei sa participi. Eu de exemplu am pornit de la problema lipsei uneo organizarii, ora de cercetare si iesitul din casa sa fac miscare. 



Treaba a fost destul de dificila insa pe masura ce am reusit sa leg cateva propozitii cate de cat, Erika a reusit sa ma scoata din incurcatura mea si haosul interior.  Pentru detalii, poate rezonati cu ce dileme si haos intampinati: 

Asa ca, provocarile se tin mai departe! Cheia este mentinarii consecventei in tot ce ai vrea sa faci sau faci deja si tinzi ca vrei sa renunti. 

Cum concediul meu a adus multa odihna si relaxare, ar trebui sa aduca si multa clarificare in idei si ganduri. Mai greu cu caldura care ma joaca efectiv pe degete cu organismul. 


Intrebarea zilei:

Motivatia interioara este mai puternica fata de cea exterioara? sau invers?


Pentru azi:
Despre  obiceiuri


Aseara a fost un alt Live cu Madalina Preda pe care il ascult chiar acum integral ca nu am fost pe faza de la inceput: tot legat de organizare si planificare lunii august de la care am invatat enorm de mult in  ultimii 2 ani, nu degeaba pentru ca ultimii doi ani am trait multe schimbari si inca mai fac schimbari spre bine.

Iata si live-ul aici de aseara:

Idei si inspiratie. 
O lista de idei legate de selfcare, de grija proprie.

Asadar, azi ma provoc sa-mi fac si eu agenda aia de planificare pe august, care de fapt ca fi pe un caiet, mi-am luat o agenda faina din Pepco sau Sinsay, mai degraba cred ca pepco de unde mi-am luat  si un tricou.
Pont: la sinsay au reduceri la haine de vara, vedeti daca aveti drum.

Zi usoara si cu zambete!

Un comentariu:

  1. Este de mare ajutor o agenda in care sa ne notam idei si task-uri pentru luna in curs :D. Eu am o agenda care se incapataneaza sa reziste, in care incerc sa tin cont de ce articole am si proiecte pentru fiecare luna. Fara... greu merge treaba.
    Pupici si spor :)

    RăspundețiȘtergere

Regres si progres

Regrese: Doua zile au fost o de regres si nu doar atat! Mai mult de atat planetele au sarit de pe axa! Mi-am pierdut cumva ochelarii in drum...