joi, 1 decembrie 2022

Decembrie cu liniste

 

Iata si ultima luna din acest an. Nu as putea sa ma lamentez in ce priveste luna ce a trecut. Daca am avut mai multe dezamagiri peste asteptarile mele poate vinovata sunt eu in mare parte. Sigur ca, as putea sa ma inscriu pe linia pesimistilor si victimizari fara doar si poate. Am sperat ca lucrurile se vor schimba. Nicio sansa. Nu se va schimba nimic.
Va pot scrie ca am achizitionat multe carti in luna ce a trecut. Ma mir de mine cum am putut sa cumpar atatea. Nu au fost scumpe, am urmarit anticariatele. Fara a face vreo reclama la finalul postarii va pun o achizitie de carte cu peripetii, a cam costat ceva cartea dar avand in vedere ca e cadoul meu de consolare pentru momentele grele din luna ce a trecut, merita.
Aseara am constat ca crucea pe care o purtam era sparta, asta nu e bine. Cand si cum s-a intamplat nu stiu. Din pacate, am dat-o jos. Curand merg sa cumpar alta. Se explica cumva si problemele avute. Asa ca, aseara mi-am calcat ăe suflet si am fat,o jos. 

Ce voi face in aceasta luna pe langa obisnuita curatenie in casa, trag nadejde ca voi citi mai mult si voi lasa ecranele timp irosit de o parte. 

Ma tot uita aiurea si fara rost la tot felul de filmulete pe youtube despre planificare. Imi place ca ma uit, ascolesc, citesc dar dupa ce inchid ecranul nimic din ce am vazut acolo nu aplic, nu fac. Planner nici  atat nu am mai avut de ceva timp.  
 

 

Imi prinde bine aceasta saptamana ca stau cateva zile la odihna acasa. Chiar simteam nevoia. Incerc sa ma mobilizez pentru urmatoarea perioada. Cu bune cu rele sa trec peste ele.

Am scos deja ornamentele de brad. Nu fac niciun brad. Baiatul are nevoie la scoala de niste ornamente si cum am mai multe am zis de ce nu sa trimit si eu ceva frumos pentru clasa lui. Fac si Secret Santa asa ca sa fie frumos si magic.


Vremea urata nu ma lasa sa mai fac niste drumuri. Abia daca am fost la magazin, cozi mari si totusi nu am avut de ales. Nu merg la parada. Nu am fost niciodata la aceste adunari, ca sa nu scriu adunaturi ca se intelege altceva. Resimt atata oboseala. Oricum, ma bucur ca se poate sta acasa si pot face programul dupa cum am putere.
De gatit nu am gatit mare lucru, insa am reusit sa incropesc la fiecare masa cate ceva.


Provocarea lunii decembrie: sa imi fac agenda, sa scriu mai mult, sa lucrez la cercetare C. P., sa citesc, sa fac si in casa ce mi-am propus. Oricum, bradul si decorarea cat de cat a casei nu o fac mai devreme de 23 decembrie. Pana atunci sa fac curatenie si ordine in casa. Suficinet timp pentru astea. 
Mai sper ca luna asta voi putea sa ies la fotografiat mai des, char imi lipsesc plimbarile de fotografiat si am observat ca sunt necesare. Mai sper sa ajung si la doctor pentru audiograma ca am ceva probleme cu auzul. Sa speram ca pot face ca lucrurile sa fie mai bine fata de luna trecuta sia sa cum am scris anterior sa am rabdare.
Cadoul meu pentru luna decembrie si sper sa si vina pana la finalul lunii este o tableta, desi imi doream altceva sa-mi cumpar dar nu stiu sa vedem, poate in ianuarie. Un notebook portabil mi-as dori, sa-l am cu mine tot timpul in rucsac. Vom vedea.

Cartea despre care spuneam ca a fost cam scumpa pentru bugetul meu




La multi ani!

Un comentariu:

  1. La multi ani :)!
    Ce carte interesanta ti-ai luat! Sa iti fie de folos :).
    La cat mai multe plimbari cu aparatul de fotografiat alaturi :)! Si zile senine :D

    RăspundețiȘtergere

Saptamana de revenire

Ganduri      Dupa o saptamana foarte grea din multe puncte de vedere, mai putin financiar, a venit si ziua sa scriu ca mai putin financiar D...