marți, 27 octombrie 2020

Valori si principii

 Am învățat mult în ultimul an despre valori și principii. Sa evoluez si sa răspund la provocări profesionale. Sa ma reintorc putin în timp la un palier ocolit de multe ori, insa am regăsit plăcerea de citi si a pune în aplicare ceea ce citesc.

Zilnic fac ceva în aceasta privinta, fie ca e vorba doar de câteva minute sau ore, nu are importanță despre cât ma implic in acea activitate.
Principiile sunt legate si de obiective, chiar daca pornesc de la cateva gânduri simplu formulate. Lectura anumitor carti ajută mult fara sa ne dam seama. Zilnic citesc cel puțin câteva rânduri. Inca nu reusesc sa iau notițe, obiceiul asta nu reusesc sa,l implementez. 
E o săptămână incarcata emoțional și de activități diferite.
Valorile fiecăruia nu depind neparat de mediul în care trăiește, contează mult capacitatea de a disemina informațiile adunate. Invat sa fiu selectivă in culegerea de informații. Invat sa aplic ceea ce imi schimba starea de bine si sa suport usor toate rutinele zilnice.
Am de lucrat la ce se numește curaj și încredere în mine. 
Obiectivul principal stabilit în acest weekend e unul foarte greu pentru mine: stabilirea exact a detaliilor pentru înscrierea la doctorat. Imi testez limitele neuronilor. Dar pentru asta inca lucrez mult pentru starea de bine și eliminarea aparitia posibilelor stari depresive.
 caut răspunsurile la acel de ce sa muncesc pentru doctorat... am gasit doar doua raspunsuri dar nu sunt suficient de convingătoare pentru propria persoană.

Sunt recunoscătoare ca am puterea si bucuria de a scrie si a avea ce sa scriu.

Săptămâna aceasta este pentru trierea obiectivelor personale și reorganizarea programului de studiu individual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Progresele (5)

 Ziua 5 Draga Eu, Pasi mici zilnic. Continua si azi gimnastica, poate iesi afara dupa amiaza la miscare. Respecta momentul tu cu tine. Pentr...