vineri, 13 martie 2020

Suflet gol

Cand iti simti sufletul gol si ranit, niciodata, dar niciodata sa nu il pleci decat in fata ta si doar a ta.
Sunt oameni cu suflet de gheata, oameni care nu le pasa de ce au in jur, pot pierde orice dar nu ce este al lor si sunt doar pentru ei.

Sufletul nu il da oricui. Sunt oameni care iti fura sufletul, il ia, il raneste si-l il calca in picioare dupa bunul plac. Nu lasa sa te ingenuncheze asemenea oameni.
Sunt oameni care nu inteleg ca ai un suflet, ai sentimente si trairi. Nu cauta iluzii si sperante in oameni care te judeca si dau cu tine de pereti la prima ocazie.



Ia-ti timp. Lasa inima sa fie libera. Nu o incatusa cu un nume care nu te merita. Undeva, intr-un colt al orasului sau mai departe poate e cineva care Universul ti l-a trimis sau il va trimite. Rupe ziua de ieri in trei si pe cea de azi in doua, ca cea de maine sa inceapa intreaga fara ceva din cea de azi.

Nu-ti pleca capul decat in fata EU-lui tau.

Iubeste, spera si viseaza...
pentru ca soarele este la deja in drum spre tine si daca bate, de ce sa nu-i deschizi?





sursa foto:
Ottoman Imperial Archives
Intrarea în Marea Neagră, 1855

Un comentariu:

  1. Iti doresc sanatate, liniste, echilibru! De asemenea, timp sa te bucuri de copiii tai si de viata! Vor veni si zile frumoase!

    RăspundețiȘtergere

Jurnalul unei femei simple

   (adus in blogosfera românească de către  Corcodusa ) Astazi, 1 Martie, prima zi din luna si inceputul primaverii, zice lumea din trecut. ...