luni, 10 februarie 2020

Fericirea nu e un obiect!

Luna februarie ar fi despre iubire!

Pentru mine luna februarie este despre fericire, liniste, pace si bucurie in suflet.
Luna februarie este despre implinire, evolutie, recunostinta, traire in prezent!

Sunt lucruri pe care le invatam si le simtim exact atunci cand credem ca totul s-a sfarsit, ca parca Universul tot nu se mai gandeste la noi si avem impresia ca Dumnezeu ne-a uitat. 






Sa invatam sa traim constient si in prezent!
Sa nu ne mai raportam prezentul la trecut!

Cea mai frumoasa poveste a vietii nu o putem construi singuri. E nevoie nu doar de un pilot dar si de un copilot! Pentru ca ,oricat ai nega si ai repeta:
,,mi-e bine asa singur si nu am nevoie de nimeni in viata mea..."
 adevarul este undeva la mijloc. Nimeni nu e cu adevarat fericit sa fie singur. Singur in viata lui proprie si nu ma refer la oamenii care, desi nu locuiesc singuri sau au o relatie se simt mereu singuri, neimpliniti si neintelesi.
Fiecare dintre noi avem nevoie de un om frumos la suflet sa existe in viata noastra, indiferent de trecutul trăit, de eșecurile avute și de durerile simțite!
Dincolo de toate teoriile elaborate, fiecare om are un suflet, are sentimente si mai are ceva bun in el, dar toate lucrurile frumoase avute intr-un anumit moment al vietii i-au fost ingropate sau distruse de cuvinte sau situatii grele!
Fericirea nu este un obiect!
Fericirea este o stare care se învață!
Fericirea unui om nu se învârte în jurul succesului și carierei! Ea se construiește pornind de la suflet către alt suflet!


2 comentarii:

  1. Multumesc pentru initiativa acestui articol.
    A incepe ziua plini de recunostinta pur si simplu pentru ca ne trezim si ne bucuram de o noua zi si de multe alte lucruri minunate care ne inconjoara este cel mai bun mod de a ne creste tonusul!
    O saptamana minunata, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere

Jurnalul unei femei simple

   (adus in blogosfera românească de către  Corcodusa ) Astazi, 1 Martie, prima zi din luna si inceputul primaverii, zice lumea din trecut. ...