miercuri, 1 noiembrie 2017

Cum ti-e sufletul asa iti este si viata

Cum ti-e sufletul asa iti este si viata.
Amar e sufletul amara viata ai.

Si, nimeni de nicaieri nu poate face ceva in locul tau, iar din vorbe nicicand nu poti misca lucrurile. De niciunde nu poti sa vezi o farama de bunatate daca tu ai sufletul plin de ura si venin.
Ca o poveste de iubire sa inceapa, tu trebuie sa fii acela care sa ofera iubire. Nimeni nu intoarce privirea spre un om plin de rautate si frustrare.

Sa fii iar ce ai fost candva, nu astepta sa vina cineva din trecut sa iti ia mana si sa iti spuna hai in lume cu mine sa fim noi doi si atat. Nimeni nu te priveste cu ochi buni cand ceri si ceri si spui vreau si vreau.
Oamenii doar judeca si barfesc. Sunt putini care inteleg dorul si neimplinirile personale.

Cele mai urate si depresive postari pe care le-am scris in viata mea pe blog. Unele din trecut care numai sunt nu erau chiar asa. M-a marcat urat divortul. M-a marcat lipsa persoanei dragi si care mi-a intors spatele exact cand aveam nevoie cel mai mult.


Sper ca aceasta postare sa fie ultima de acest gen. Pentru ca a fost cea mai grea perioada din viata mea si am crezut in ziua revenirii. Zi care o credeam foarte departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Provocare ratata

Cea mai frumoasa saptamana care a fost in care am trait cele mai frumoase momente. Momente cu copii, momente cu mine. Poate ca ar fi trebui...