duminică, 2 aprilie 2017

Terapie prin curatenie. Motivatie

Terapia prin curatenie.
 Prima zi.

Pentru inceput avem nevoie de motivatie. De acel .,,impins de la spate,,
Soare afara. Primavara bate in geam.
Tentatia de a sta afara acum e mai mare.
M-am gandit ca nu ar strica o documentare vizuală si nu scrisă, nu alte surse de inspiratie de pe bloguri. Nu planuri de scris. Momentan.

Am gasit un filmulet, sper eu destul de motivational pentru cele care urasc sa faca curatenie, nu au chef sau alte motive.
 Vizionare utila






4 comentarii:

  1. Chiar azi am abordat acest subiect cu nasa mea care n-are nevoie de motivatie. Curatenia este activitatea e preferata. Mi-a zis ca incepe cu spalarea peretilor si a tavanului, apoi trage mobila si spala sub ea (mobila, canapea, fotolii, pat, birou), face curatenie in sufragerie, apoi nu mai calca pe-acolo. Apoi curata dormitorul, bucataria, baia. Scoate tot, sterge, asaza la loc. Eu experimentez un alt tip de curatenie...curatenia cu copil mic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări. Eu nu sunt fană a curățeniei. Mă deprimă uneori. Da. E greu cu copiii mici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai tot discutand despre asta, mi-a venit asa un chef! Azi am asezat hainele in dressing si am sortat incaltamintea, am aruncat ce era de aruncat, le-am sters/spalat, am spalat sireturile. Cam muuult pt o zi de duminica, dar m-a motivat discutia cu ea. Nu imi doresc decat sanatate si timp pt a duce lucrurile la bun sfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu emisiunile de pe tlc. Ii prefer pe obsedatii de curatenie. Mi-ar placea sa se strambe mai putin si sa dezvaluie mai multe ponturi si strategii, dar naaa...televiziune!

    RăspundețiȘtergere

Jurnalul unei femei simple

   (adus in blogosfera românească de către  Corcodusa ) Astazi, 1 Martie, prima zi din luna si inceputul primaverii, zice lumea din trecut. ...