sâmbătă, 1 aprilie 2017

Jurnalul unei femei simple


Afara
Un soare timid. Cateva grade mai putin ca ieri 14 grade C. Pomi infloriti care au umplut deja trotuarele cu petalele micute si albicioase-rozalii.

Ma gandesc
Cum multe din clipele intense trec mult prea  repede. Cum timpul se scurge altfel de cum se scurgea acum 20 de ani. Cum primele vise se duc in alta lume. Cum dragostea dispare si nu raman decat farame din clipe frumoase mascate de vobe care dor.

Din locurile de unde invatam
Ca realitatea scrisa cu cea nescrisa nu  prea coincide.

Sunt recunoscatoare pentru
Oamenii frumosi si altruisti pe care ii ascult la cursurile scolii. Pentru ca pasiunea nu te lasa niciodata sa-ti depui armele sis a capitulezi in fata destinului.

Din bucatarie...
Miros de omleta cu de toate in ea.

Citesc
Trec printr-un un mic articol despre unul din cei mai importanti arhitecti ai Romaniei: Ghika-Budesti Nicolae in Revista Istorica din anul 2003.

Ceea ce astept (sper)
Sa-mi gasesc linistea sufletului atat de mult incercat in ultimii ani. As vrea ca toate visele mele sa fie duse pana la cap. Mi-as dori o casa la tara. 

Ascult
Muzica de relaxare de pe youtube.

In casa
Mult mai bine ca in alte saptamani. Mai multa ordine.

 Unele planuri pentru sfarsitul saptamanii
As fi vrut maine sa merg la Teatru Paiata. La Clubul Muzeului Taranului sunt mereu spectacole in weekend si atelier pentru copiii pana in 10 ani. Sa fac si curat.

Citatul preferat
,, Cine face curatenie in exterior pune ordine si in interior...,, Hannes Stein

O fotografie deosebita 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jurnalul unei femei simple

   (adus in blogosfera românească de către  Corcodusa ) Astazi, 1 Martie, prima zi din luna si inceputul primaverii, zice lumea din trecut. ...