sâmbătă, 14 septembrie 2024

Reflexii in oglinda

Postarea este dedicata unei provocari preluate de la Carmen:

 https://vis-si-realitate-2.blogspot.com/2024/09/s-inserat-rio-s372024.html

 Plimbarea din seara asta, inainte sa a incepe vijelia si ploaia a fost in parcul IORE:










5 comentarii:

  1. Ce fotografii frumoase!!! Ce de reflexii 🥰 minunata plimbarea ta, multumim ca ne ai luat cu tine!
    Un start bun in weekend!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos. Am avut ieri chef asa sa ma plimb aiurea in parc si am prins exact intervalul de timp al zilei superb, caci dupa ora 18 a inceput o vijelie si o ploaie de a tinut toata seara aproape. Vantul se oprise dupa ce am ajuns acasa, dar ploaia a mai continuat. Weekend,ul e despre scris, gatit si odihna, sper si la voi la fel. Poate ies si la o poza, sa vad cum ma simt cu gambele. Un weekend asa cum va doriti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi, vremea s a racorit bine de tot. Sund doar 7-8 grade! Cand nu ploua, e placut afara (imbracat corespunzator, cu geaca grosuta! Am vazut aseara doua persoane la plimbare, purtand caciuli!) frigul a venit brusc, aerul miroase a zapada! Dar totul este inca verde! Ciudat! Copacii au pierdut cateva frumze ce se invart pe cadaram purtate de vant, dar si acelea doar putin patate cu galben. Meteorologii zic ca de miercuri se va incalzi iar si vom avea peste 25 grade... Nu imi vine sa cred!
      O duminica minunata! 🤗

      Ștergere
  3. Vai ce reflexii minunate ai surprins. La propriu linistea dinaintea furtunii... M-am rasfatat privind imaginile minunate.
    te pup!

    ps: atata pace si liniste in poze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Asta si am nevoie de liniste si pace. De momente in tihna si de cumintenie in viata. Am facut o plimbare mai lunga sa vad ce mai e nou prin parc. O duminica cu tihna!

      Ștergere

Cartea zilei

 In urma cu 2 ani am cumparat sub impulsul unei stari sau emotii, de la o recomandare sau de la o reclama o carte ce nu am citit-o, doar am ...