luni, 16 septembrie 2024

Cartea zilei

 In urma cu 2 ani am cumparat sub impulsul unei stari sau emotii, de la o recomandare sau de la o reclama o carte ce nu am citit-o, doar am rasfoit,o. Urmarind tot felul de filmulete din sfera DP am dat mereu de cartea asta ca fiind citata si mai mult de atat, autorul a fost prezent in tara la cateva conferinte, asa ca de 2 seri am scos-o din biblioteca si am pus-o pe biroul de langa pat. De obicei, asez cateva carti pe marginea patului sau pe coltul biroului.

Cartea care m,a oprit din a casca ochii la seriale de pe netflix, prima, diseny+ sau anime.nexus se numeste:
Minti imprastiate de Mate Gabor. Pentru cei care o au deschideti la pg 31 si va citez: 

,,[...] ordinea este temporara. [...] Legea entropiei domina: ordinea este efemera, haosul este absolut."

E foarte interesant cum descrie haosul, cum vede el haosul si cum iti arata cum de fapt muti haosul de colo colo.
Am cautat de curiozitate ceva pe youtube:


 
Mai profund:


Nu stiu daca de la Melania Bratu/Madalina Preda si Erika de la douapuncte a pornit totul, insa cumva totul a inceput dupa o despartire dureroasa, o relatie care a tinut 2 luni pe care o credeam perfecta, la inceputul anului 2021, am pornit agatata doar sa depasesc departirea, acum m,am agatat din nou dar de data asta lucrurile stau diferit, nu doar despre o alta depsartire este vorba ci cu scopul de data asta este sa imbunatatesc relatia cu fiul meu care este diagnosticat cu tulburare din spectrul autismului, cum se zice doi in unu.



Un comentariu:

  1. Drăguța mea, agitația și haosul în care mă învârt m-au îmbolnăvit la modul propriu. Mi-e teamă să nu degenereze lucrurile din acest punct de vedere. Trebuie să învăț să pun frână, să învăț să spun NU. Acum lucrez și la autosugestionare.

    RăspundețiȘtergere

Cartea zilei

 In urma cu 2 ani am cumparat sub impulsul unei stari sau emotii, de la o recomandare sau de la o reclama o carte ce nu am citit-o, doar am ...