luni, 12 decembrie 2022

Framantari

Aceasta zi si niciodata alta la fel.

Mi-a placut mult si titlul melodiei si muzica asta. Este coloana sonora de la un film anime la care ma uit acum cu titlul general Fate Zero, film pornit de la o nuvela japoneza, o serie de fapt. Incerc sa gasesc cartea pentru ca e foarte bun scenariul.


Se apropie si finalul acestui an, interesant ce final are acest an din viata mea. Cate emotii, trairi si refulari, resentimente si frustrari s-au adunat. Cate chestii ciudate s-au intamplat. Ce dezamagiri mari am avut de nici nu ma asteptam.

Imi puneam o intrebare azi: de ce am avut parte in viata mea doar de barbati care mi-au facut mai mult rau si m-au tras in jos... pur si simplu nu pot intelege de ce am parte de asemenea specimene?
Am obosit sa mai fiu marioneta asa ca am inchis tot si am tras linie. 
Mi-as dori sa pot o lua de la capat dar momentan am zis NU. Suficient cat am incercat sa accept sa fiu o marioneta. Am obosit. Am luat o pauza. 
Am lucruri mai importante de facut mai departe.

La job e doar un job si atat. Nu pot sa mai scriu deloc cu placere de ceva vreme. Si acolo lucrurile sunt un fel de cameleon ascuns in frunze. Nu am nici o placere. Toate sunt dezamagiri. Daca nu as fi fost in situatia in care sunt, sincer as fi cautat sa aplic in alta institutie, desi ma indoiesc ca exista un loc desavarsit din multe puncte de vedere... ma indoiesc sa nu existe oameni care iau salariu cat al tau si nu au studii superioare si vin la munca ca sa... dea din gura mai mult, efectiv sa stea degeaba sau sa joace bile pe calculatorul de serviciu...cam asta inseamna sa lucrezi la stat. Ne facem ca muncim de fapt. Jalnic. Efectiv jalnic. O dezamagire crasa.

Abia astept sa vina vacanta. Pur si simplu sunt obosita si satula.
 
 





Un comentariu:

  1. Amavut o perioada cand vedea anime pe paine :)).Si manga. Apoi n-am mai avut timp de nimic :))). Inca am niste link-uri in inbox catre niste manga pe care le citeam (daca or mai merge, nu stiu )
    Se spune ca uneori „pierdem„ pe cineva ca sa ne regasim pe noi .... Si apoi ajungem sa realizam ca nu am pierdut pe nimeni si nimic, pentru ca pana la urma nu aveam cum. Ca nu le-am avut de fapt, nicioadata - a fost o iluzie,, Mai stii?
    Si se mai spune ca e bine sa incercam din cand in cand sa ne detasam si sa incercam sa privim cumva din exterior totul, ca niste spectatori - atunci am putea vedea ce ne scapa acum, fiind prea aproape si, tocmai prin faptul ca ne e la indemna, devenind invizibil.

    Mai stii?
    :*

    RăspundețiȘtergere

Regres si progres

Regrese: Doua zile au fost o de regres si nu doar atat! Mai mult de atat planetele au sarit de pe axa! Mi-am pierdut cumva ochelarii in drum...