Se apropie Craciunul si ca urmare ma gandesc si eu sa fac ceva bun de papa. O masa mai aparte, mai cu de toate, mai bogata si de ce sa nu fac o provocare maxima pentru mine:
Bunatatea meniului Craciun preferata de ani de zile este:
P I F T I A
Mai jos aveti filmulete de unde sa alegeti, probabil ca stiti deja sa faceti piftie daca faceti anual. In cazul meu nu am mai facut de ceva ani. O singura piftie am facut de paste dar de pui. Nu e la fel.
Vom vedea ce iese.
Saptamana viitoare am planificat sa fac piftia, pana vineri sa cumpar ce am nevoie si sambata dimineata o pun la fiert de la 8 dimineata, ca duminica la pranz deja sa fie pe masa pentru papat.
Ce mai gatesc, inca nu stiu exact dar piftia vreau musai sa o fac. Am macelarie la 3 blocuri distanta si imi voi cumpara saptamana ce vine joi sau vineri. Asa ca, planificare musai.
PS Am gasit un blog de retete... sper sa fie bun.
Nu mă omor după ea. Îmi plac însă ciupercile cu maioneză. Fac doar de sărbători.
RăspundețiȘtergereAdor sa mănânc pitie dar numai mie îmi place așa că prefer sa o fac rar ,eu am scăpat cu meniul de sărbători ,soțul dorește ciorba,rasol,și o friptura!
RăspundețiȘtergereAm mai facut racituri si din curcan, in anii trecuti (eu nu am mai mancat piftie de mult timp - si mie imi placea cea de porc, sau de pui).
RăspundețiȘtergereImi placea cu usturoi - usturoiul acesta face minuni - dar din cel romanesc, nu din celalalat. Vai ce am patit intr-un an pe cand era la Bucuresti si am luat usturoi „neromanesc ” (lol).
Iti doresc mult spor - sigur va iesi o bunatate :)