duminică, 22 mai 2022

Morning page/night page

 Incerc sa inteleg de ce nu reusesc sa ma pun pe picioare cu sanatatea. Am inceput tot felul de tratamente. Nimic nu da rezultate. Inca nu am facut o endoscopie, va trebui sa solicit. Stomacul, gastrita si nervii la un loc m-au daramat. Se apropie concediu, vacanta copiilor si tot nu am reusit sa fac ceva cu sanatatea. Trebuie sa si iesim la munte iar eu inca nu sunt in stare sa fac acest lucru. 
Nici in weekend nu sunt in stare sa-i scot la o plimbare in parc pur si simplu. Aici voi pierde teren la proces. Nu stiu daca va fi un criteriu definit sau nu. Cert este ca nu mai sunt in stare sa mergem sa ne plimbam. Ma simt atat de rau incat nici la servici nu reusesc sa mai ajung in unele zile. Ma ingrijoreaza foarte rau situatia.
Pentru mine sfarsitul saptamanii inseamna sa stau in pat si sa citesc, scriu, netflix si odihna.
 
Nimic nu functioneaza. Degeaba fac eu planificari daca starea de sanatate ma impiedica sa le pun in aplicare. Nu stiu ce se intampla. Sper sa gasesc o solutie cat mai repede. 
Alimentatia si ea incet incet am reusit sa o schimb dar nu in totalitate. Se pare ca inca mai consum alimente care fac rau organismului.
 Inca nu am dat de ceaiurile minune, cel de papadie simt ca isi face treaba partial. 
Incerc sa ma bucur de viata cum pot dar problemele de sanatate se tin in lant. Imi doresc tare mult sa pot alerga si eu si fara sa zac apoi jumatate din zi de la alergat.
Pur si simplu nu mai stiu ce sa fac. Sigur ca, rugaciunea e nonstop prezenta in viata mea.
Am atatea lucruri de facu si parca nimic nu se leaga.

Inca sper ca sunt pe drumul cel bun cu tratamentele.
Gastrita, anemia si ficatul sa le gasesc leacul. 

Duc o lupta puternica cu mine si cu toate zilele care trec dar nu ma las, trebuie sa gasesc macar o solutie de a suporta mai usor ce se intampla.
 
O emisiune interesanta plina de emotii:


Cum e și o vorba la turci sau la otomani
,,ori te gătești și devii matur ori te transformi in cenușă,, din serialul Putere și Glorie de pe Netflix.... desi pare o telenovela turceasca la prima vedere,  dar nu e chiar așa.

2 comentarii:

  1. Nu stiu daca am spus aici de cartea lui Anthony William:
    https://www.libris.ro/vindecarea-ficatului-anthony-william-LIT978-606-33-6258-3--p20913218.html
    Este mai aparte, daca crezi ca un om care nu e medic, dar e ghidat spre subiecte medicale, poate da solutii mai altfel. Poate foloseste.
    Se spune ca nu e bine sa ne 'luptam' cu noi. E ca si cum am fi doua persoane: eu ma lupt cu mine.
    O saptamana linistita, draga Carmen.❤️

    RăspundețiȘtergere
  2. sanatate!completeaza cu probiotice, enzime digestive.Redigest e foarte bun pentru stomac.In anemie f buna tinctura de urzica.Dureaza vreo 6 luni pana sa se regleze organismul.

    RăspundețiȘtergere

Jurnalul unei femei simple

   (adus in blogosfera românească de către  Corcodusa ) Astazi, 1 Martie, prima zi din luna si inceputul primaverii, zice lumea din trecut. ...