miercuri, 1 ianuarie 2020

Cele vechi s-au dus; iata, toate s-au facut noi

E prima zi din an. Sigur ca in sufletele noastre sunt intrebari, emotii speciale precum sperante, asteptari si entuziasm determinate de ce s-a petrecut in anul ce s-a terminat.
Stiu ca, multi la ora cand scriu prima postare pe acest blog nou voi inca dormiti. Ma simt foarte linistita de cand urmez dimineti miraculoase. Cafea, mic dejun, citit, scris, jurnal...


Traim in prima zi emotii, ingrijorari despre ce va urma in acest an, despre teama de necunoscut si sa nu uitam ca mereu obisnuim sa fim foarte atenti la finalul si inceputul anilor.
Am constatat ca, in fiecare an, prima zi  pentru mine e cea mai linistita si placuta, e ziua cand mi se adun gandurile, cand imi pun pe hartie ganduri si trairi.

*  tot ceea ce s-a intamplat in anul anterior a devenit vechi
*  tot ce se va intampla in acest an va fi nou

PROVOCAREA LUNII
* sa nu uitam: sa traim mereu ca si cum am fi o noua creatie.

Daca cercetam cu atentie continutul celei mai importante carti a cartilor devine cea mai valoroasa resursa dupa care fara doar si poate devine singura necesara evolutiei omului pe toate palierele cunoasterii educationale.

Sursa inspiraţională:
2 Corinteni 5:17  https://mybible.ro

Un comentariu:

Jurnalul unei femei simple

   (adus in blogosfera românească de către  Corcodusa ) Astazi, 1 Martie, prima zi din luna si inceputul primaverii, zice lumea din trecut. ...