marți, 16 octombrie 2018

Atelier de socializare prin Caligrafie la Timisoara

Timisoara e o incantare pentru cei care suntem departe de ea si pe care o vedem prin fotografii, insa pentru cei care stau acolo sunt mai privilegiati decat noi.
 Si asta pentru ca acolo sunt niste oameni dragi mei care mi-au dat de veste urmatoarea activitate frumoasa si care poate reduce din stres, reduce statul prea mult in fata ecranelor si de ce nu prilej de socializare...

Dragii mei,
Timisoara are din nou de lucru, dar nu asa, ci cu voi si pentru voi:
dau citire de la frumoasa cetate:

"În procesul de formare al scrisului există o perioadă de activitate voluntară când executarea unui semn grafic se face cât mai apropiat de modelul dat. În timp, scrisul a devenit tot mai facil şi instrumentalizat, oamenii uitând că este o artă, o terapie şi un instrument de exprimare profundă. Din acest motiv Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei vă invită, sâmbătă, 20 octombrie 2018, ora 10, la Centrul Multifuncțional Bastion al Consiliului Județean Timiș, din Timișoara, strada Hector nr. 4, unde preţ de două ore și jumătate să facem un exercițiu de caligrafie. Lăsați toate mijloacele tehnice deoparte şi alăturați-vă Atelierului de Socializare prin Caligrafie unde participanţii de toate vârstele vor putea scrie fragmente din istoria Timișoarei cu stilouri și caiete puse la dispoziție de Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei.
Împreună ne vom reaminti cum se scriu unele litere de mână, de exemplu vă mai aduceți aminte cum se scrie litera K de mână?
Intrarea este liberă!


Pentru mai multe detalii:
https://www.facebook.com/events/945680288972293/

Organizam un alt Atelier de Socializare prin caligrafie, sambata, 20 octombrie 2018, ora 10 La Centrul Multifunctional Bastion, Timisoara, strada Hector, nr 4

De ce imi sunt dragi oamenii de la Timisoara chiar daca nu-i cunosc in realitate, momentan, sunt oameni simpli, frumosi la suflet si carora le pasa de patrimoniul mostenit.
Atelierul de scriere imi aminteste de anii mei cand faceam scriere caligrafica pentru harti si nu cu calculatorul ca acum, ci cu rotring-ul in mana. Ce vremuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jurnalul unei femei simple

   (adus in blogosfera românească de către  Corcodusa ) Astazi, 1 Martie, prima zi din luna si inceputul primaverii, zice lumea din trecut. ...