sâmbătă, 29 aprilie 2017

Timpul tau de iubit e expirat

Din Jurnalele Lidiei 
 
...La inceput doare, te doare si simti ca nu mai poti.
Strigi, urli, tipi la toti din jurul tau. Plangi ca o nebuna pe unde apuci si singura si iar si iar. Te uiti la un film si acolo parca tot iti vine sa urli si sa tipi pana cand simti ca viata parca ti-ar spune:

,,Timpul tau a expirat. Timpul pentru a iubi si a fi iubită s-a incheiat,,

Suna ca intr-un joc. Dar din pacate nu e un joc, e viata ta si tu te lupti cu ea. Nimeni altcineva nu-i pasa ca tu acum iti urli greselile, tipi dupa ce ai iubit candva, strigi dupa un trecut care trece pe langa tine si nici macar un buna ziua nu iti mai dă.
Nimeni nu va intelege ce in sufletul tau, nu va intelege de ce ai gresit... nu auzi decat ,,m-ai luat de prost, ti-ai gasit prostul, m-ai cautat la lista, m-ai hartuit, miroseai a rahat, spuneai ca esti obosita, nu ai stiut sa ma pastrezi...,, din pacate toate la un loc nu duc in alta parte decat la banala dar decisiva propozitie:
Timpul tau a expirat. Nu ai stiut sa iubesti. Nu ai stiut sa arati.... doare, doare al naibii de rau...

Cand doare asa rau e mai bine sa ramai doar tu cu tine si atat... nu are sens sa te mai minti ca totul va fi bine.
Nu, nu va mai fi niciodata bine pentru tine.
Vei trai doar pentru ce a ramas in urma si pentru niste amintiri uitate de cei care te-au ranit.

Fii demna si accepta trecutul. Accepta ca nu vei fi vreodata iubita de un barbat. Pentru ei nu esti decat o femeie rea, orgolioasa, profitoare. mincinoasa, nebuna si egoista care nu stie sa iubeasca, nu stie sa vorbeasca duios si lingusitor... dar stie un lucru sa mearga mai departe si fara ei....,,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jurnalul unei femei simple

   (adus in blogosfera românească de către  Corcodusa ) Astazi, 1 Martie, prima zi din luna si inceputul primaverii, zice lumea din trecut. ...